REISSER-SCHRAUBENTECHNIK

Početak se vezuje 1921 kada su braća Gotthilf, Avgust i Herman Reisser otvorili nekoliko prodavnica u kojoj su se našli vijci (šrafovi) i prateći materijal u tadašnjoj Šleziji i Mađarskoj.
Godine 1952, prerasta u proizvođača visokokvalitetnih vijaka (šrafova) od mesinga, a kasnije i od nerđajućeg čelika.
Novo strateško pozicioniranje u 1994 podržava još dosledniju primenu i dalji razvoj već postojećeg koncepta koji je dobio svež podsticaj jer REISSER vijci (šrafovi) dobijaju sertifikovanje po DIN / ISO 9001.
1996. REISSER veoma uspešno nastupa u regionu Istočne Evrope sa filijalama u Mađarskoj, Rumuniji i Poljskoj.
Proizvodni program predstavljaju vijci (šrafovi) i prateći program u oko 8.000 dimenzija i vrsta od nerđajućeg čelika, mesinga, čelika, bakra, legura bronze, aluminijuma, kao i drugih specijalnih materijala.
Distribucija proizvoda vrhunskog kvaliteta ima odlučujući uticaj na uspeh sa inovativnim sistemom prodaje vijaka (šrafova) pod nazivom "REISSER Screw Shop".
Posebna pažnja se posvećuje demonstraciji superiornosti koju REISSER vijci (šrafovi) imaju u odnosu na konkurentske te je i oformljen poseban tim koji po želji potencijalnog kupca dolazi i praktično ga upoznaje sa upotrebom i prednostima REISSER vijaka (šrafova).


Ne možete da nadjete željeno?

Ukoliko imate potrebe za proizvodom koji nije u našoj ponudi slobodno nam se obratite kako bi Vam dali informaciju o mogućnosti nabavke traženog. Obratite nam se preko naših kontakt detalja i potrudićemo se da Vam u što kraćem roku damo potrebne informacije.

Info

Robne marke za koje se našlo mesta u našem asortimanu su:

- vijci - šrafovski proizvodi REISSER
- sistemi za sve vrste pričvršćenja WKRET-MET
- projektovanje i izrada fasadnih podkonstrukcija H.R. Profix

Kontakt

Telefon: +381 (23) 512-228
Email: office@bopsteam.com
Web: www.bopsteam.com

Željeznička 128/a,
23000 Zrenjanin,
Srbija