H.R. PROFIX

Delatnost HR Profixa iz Mađarske je izrada projekata, proizvodnja i distribucija fasadne podkonstrukcije ventilirajućih fasada od kamena, keramike, opeke i stakla. Firma je osnovana 1991.god i ubrzo postala lider za fasadne podkonstrukcije na području jugo-istočne Evrope.
Artikli koji se koriste za izradu fasadne podkonstrukcije su u A2 (KO 33) ili A4(KO 35) kvalitetu od nerđajućeg čelika (osim šina koje su od aluminijuma) i atestirani od strane "WELMAT", "EMI PERMIT", "DNV", "ETA", a poseduju i sertifikate ISO 9001:2000 (za dizajn, proizvodnju, prodaju) i CE (objedinjuje sertifikate za zavarivanje, veze, tenzione veze, kuke, konzole, opterećenja i karakteristika ugibanja pod opterećenjem horizontalnih greda).
Projektanti iz HR Profixa predlažu optimalno rešenje za fasadne podkonstrukcije na osnovu dostavljenog plana za pričvršćivanje fasada a krajnju ponudu daju tek nakon obilaska samog gradilišta, konsultacijama sa arhitektama, izvođačem radova, investitorom.

Neki od objekata koji su rađeni na našem području su:
- Stambeno-poslovni objekat "Hallo Oglasi" u Golsvordijevoj ul, Beograd-1200m2
- Zgrada Univerziteta u Budvi - 2100m2
- Hotel "Putnik" na Novom Beogradu - 1200m2
- Robna kuća "Kamelija" u Kotoru - 850m2
- Hram Sv.Konstantina Niš - radovi u toku
- Zgrada SAD Ambasade u Podgorici
- Marina Porto Montenegro u Tivtu
- Objekat "Porta Makedonija" Skopje
- Hotel "Iris" u Budvi


Ne možete da nadjete željeno?

Ukoliko imate potrebe za proizvodom koji nije u našoj ponudi slobodno nam se obratite kako bi Vam dali informaciju o mogućnosti nabavke traženog. Obratite nam se preko naših kontakt detalja i potrudićemo se da Vam u što kraćem roku damo potrebne informacije.

Info

Robne marke za koje se našlo mesta u našem asortimanu su:

- vijci - šrafovski proizvodi REISSER
- sistemi za sve vrste pričvršćenja WKRET-MET
- projektovanje i izrada fasadnih podkonstrukcija H.R. Profix

Kontakt

Telefon: +381 (23) 512-228
Email: office@bopsteam.com
Web: www.bopsteam.com

Željeznička 128/a,
23000 Zrenjanin,
Srbija